Het team van nationale en internationale advocaten

Het team van nationale en internationale advocaten

woensdag 16 april 2008

Nieuwe advocaat Russische desk A-Law

A-Law International Law Firm trekt advocaat Vladimir Pechnikov aan ter uitbreiding van hun Russische desk. Pechnikov behaalde zijn diploma rechten zowel aan de staatsuniversiteit van Sint-Petersburg (Rusland), waar hij zich toelegde op internationaal privaatrecht, als aan de Katholieke Universiteit Leuven, waarbij hij specifieke kennis verworven heeft inzake Europees recht en fiscaal recht. A-Law Advocaten verleent juridische dienstverlening aan particulieren en ondernemingen, zowel op nationaal als internationaal vlak. Naast het team van Belgische advocaten, met elk hun specifieke kennis, beschikt A-Law nog over een Braziliaanse, Poolse, Chinese en Zuid-Afrikaanse desk.

Vladimir Pechnikov heeft zowel stage gedaan bij de juridische afdeling van het Ministerie van binnenlandse zaken te Sint Petersburg, afdeling vreemdelingen, als bij de strafrechtelijke afdeling van het Openbaar Ministerie en Magistraat te Sint Petersburg.

Zijn kennis van het Russische rechtssysteem, zijn talenkennis alsmede zijn connecties in de Russische juridische wereld (de faculteit rechtsgeleerdheid van de Staatsuniversiteit van Sint-Petersburg heeft al drie staatshoofden aan Rusland afgeleverd) maken dat hij een toegevoegde waarde biedt aan het internationaal team van buitenlandse advocaten actief bij A-Law.
Vladimir zal als contactpersoon fungeren van de Russische desk bij A-Law en zodoende betrokken zijn bij de juridische aangelegenheden met betrekking tot investeren, ondernemen en handel drijven met Rusland en omgekeerd.

Mede door zijn kennis zal hij in staat zijn hierbij rechtsvergelijkend op te treden en degelijk onderlegd advies te verstrekken met het oog op een optimale begeleiding van de ondernemer op zoek naar opportuniteiten in Rusland en vice versa.

Hij wordt hierbij ondersteund door het multi-service team van advocaten, elk met zijn specifiek rechtsdomein, actief bij A-Law.

Geen opmerkingen: